Pătrate de gustare cu ierburi cu brânză

Pătrate de gustare cu ierburi cu brânză
Cheesy Herbed Snack Squares durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 147 de calorii, 5 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 15 și costă 32 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, pudră de usturoi, iarbă de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 10%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt pătratele cu gustări cu mere, pătratele cu amestecuri de gustări și pătratele cu gustări cu sparanghel.

Instrucțiuni

1
Dezghețați pâinea și lăsați-o să crească conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pat într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se unge cu unt; se presară cu condimente și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Coaceți la 425° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Medley De Piper Proaspăt MăcinatMedley De Piper Proaspăt Măcinat
4
Tăiați în pătrate; se serveste cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista