Tort De Catifea Albastru Regal
Royal Blue Velvet Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 396 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți la îndemână culoarea alimentelor cu pastă de dinți violet, lapte de unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Catifea Albastră, Tort De Catifea Albastră, și Tort De Catifea Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.Ungeți și făinați ușor fundul și părțile laterale ale a trei Tigăi rotunde de 8 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Coaceți 22 până la 27 de minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă în centru. Se răcește 15 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet.
Puneți cremă de marshmallow într-un castron mare cu microunde; Cuptor cu microunde descoperit la 15 până la 20 de secunde pentru a se înmuia.
Adăugați unt. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Bateți zahărul pudră și sarea până se omogenizează.
Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de 2 straturi de tort pentru a aplatiza înainte de asamblare.
Așezați 1 strat de tort, cu partea superioară în jos, pe farfuria de servire; se întinde cu aproximativ 1/3 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat, partea superioară în jos; se întinde cu aproximativ 1/3 cană glazură. Se acoperă cu un strat de tort netăiat, cu partea superioară în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Depozitați ușor acoperit.