Tort De Castel Prințesă De Ciocolată
Această rețetă face 30 de porții cu 382 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, stele de bomboane, bile de gumă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Castel Prințesă, Printesa Castelul Bundt Tort, și Tort ușor de castel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați fundul și laturile a patru tigăi pătrate de 8 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți 1 amestec de tort, 1 cană de apă, 1/2 cană de ulei și 3 ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Împărțiți aluatul între 2 dintre Tigăi.
Coaceți 27 până la 34 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Repetați cu amestecul de tort rămas, apă, ulei și ouă. Răciți prăjiturile în congelator cu 45 de minute înainte de tăiere pentru a reduce firimiturile.
Tăiați blatul bombat din fiecare tort, astfel încât acestea să fie plate atunci când sunt stivuite. Pe tavă, așezați tortul A (vezi diagrama); se întinde cu 1/3 cană glazură. Se acoperă cu tort B; se întinde cu 1/3 cană glazură. Se acoperă cu tort C; se întinde cu 1/3 cană glazură de ciocolată.
Tăiați al patrulea tort în sferturi.
deasupra prăjiturilor stivuite; se întinde deasupra cu 1 lingură glazură.
Tăiați al doilea trimestru orizontal în jumătate; așezați jumătate din al doilea trimestru deasupra primului trimestru și întindeți deasupra cu 1 lingură glazură.
Tăiați al treilea sfert în pătrat de 2 inci; așezați-l în centrul teancului de tort. (Aruncați tortul rămas sau rezervați pentru o altă utilizare.)
Rezervați 2 linguri de glazură într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. Pentru a sigila firimiturile, întindeți un strat subțire de glazură peste tortul stratificat și refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Întindeți glazura rămasă pe întregul tort.
Așezați conul înmuiat cu fudge cu susul în jos pe centrul tortului.
Așezați 4 conuri obișnuite de înghețată cu susul în jos pe colțurile tortului.
Scufundați marginile conurilor miniaturale în glazură albă de decorare; se presară cu zahăr albastru.
Așezați cu susul în jos deasupra conurilor mai mari. Acoperiți fiecare con cu stea de bomboane, atașând cu o cantitate mică de glazură albă.
Tăiați 1 prăjitură de napolitană în jumătate transversal.
Tăiați colțul mic din punga de glazură; înghețarea țevilor pe 2 cookie-uri întregi și 1 jumătate pentru geamuri.
Plasați ferestrele pe castel. Introduceți ușor capetele covrigilor în tort pentru podul Levant.
Așezați 2 fursecuri pe podul levabil pentru ușă; apăsați ușor blaturile pe tort.
Adăugați bomboane de scorțișoară la ușile și fața tortului.
Adăugați lemn dulce pentru sârmă de pod.
Așezați bomboane de cupă cu unt de arahide cu susul în jos pe 4 colțuri lângă vârful castelului. Pentru a face turele, adăugați bomboane roșii de jujube și bile de gumă la bomboanele cu unt de arahide cu o cantitate mică de glazură albă.
Adăugați caramele în fața tortului pentru Parapete. Depozitați ușor acoperit.