Tort De Cartofi Dulci
Tortul de cartofi dulci este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 48 de porții. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 410 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ienibahar, cartofi dulci, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este bine. Încercați Tort De Cartofi Dulci, Tort De Cartofi Dulci # SundaySupper, și Tort de foi de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți și făinați ușor 2 tigăi de tort.
Amestecați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și cuișoarele împreună într-un bol mare.
Bateți zahărul și cartofii dulci într-un bol folosind un mixer electric până când este neted și cremos.
Adăugați ouă, ulei și suc de portocale; bateți până se combină bine.
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de cartofi și se bate timp de 4 minute, răzuind de două ori părțile laterale ale bolului.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru prăjituri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 90 de minute.