Tort De Cartofi Dulci
Tortul de cartofi dulci este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi dulci, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Tort De Cartofi Dulci, Tort De Cartofi Dulci, și Tort De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când este cremos. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Adăugați cartofi dulci și bateți bine.
Se amestecă împreună făina, următoarele 3 ingrediente și, dacă se dorește, scorțișoara într-un castron mediu. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până la amestecare după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia. Puneți aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 10 inci (12 cani).
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 1 oră).
Pâini de tort cu cartofi dulci: pregătiți aluatul conform instrucțiunilor; se toarnă în 2 pâine unsă și făinată de 8 1/2 - x 4 1/2-inch.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor.