Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel. Această rețetă face 9 porții cu 453 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci și tapetați cu un pătrat de hârtie pergament, apoi pergament cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
2
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până devin palide și pufoase, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți în zară până când se combină (amestecul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ouă
5
Adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până când fiecare adăugare este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Răspândiți aluatul uniform în tava de tort, apoi rap pan pe tejghea de mai multe ori pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
7
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Inversați pe raft și aruncați pergamentul, apoi răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Aduceți smântâna, zahărul brun, siropul de porumb și un vârf de sare la fiert într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se fierbe până când glazura înregistrează 210 până la 212 F pe termometru, 12 până la 14 minute, apoi se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Vanilie
Cremă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
2
Pune raft cu tort într-o tigaie de copt de mică adâncime și se toarnă glazura fierbinte peste partea de sus a tort, permițându-i să curgă în jos părți. Se răcește până când glazura este setată, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Tortul (înainte de geam) poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.