Tort De Caise-Nucă De Cocos

Tort De Caise-Nucă De Cocos
Tortul de caise-nucă de cocos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 707 calorii, 10g de proteine, și 37g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, sare kosher, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Nucă De Cocos De Caise, Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, și Cookie-Uri De Nucă De Cocos De Caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. prăjiți nuca de cocos pe o foaie de copt, aruncând ocazional, până la auriu, 10 până la 12 minute. Unt două tigăi rotunde de tort de 8 inci. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea. Folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul granulat până la pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi vanilia și 3/4 cană de conserve. Adăugați alternativ amestecul de făină și laptele, amestecând doar până la încorporare. Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți până când o scobitoare introdusă în centre iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
ConservăConservă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți prăjiturile din tigăi și lăsați să se răcească complet pe un suport. Folosind un mixer electric, bateți smântâna grea, smântâna și zahărul cofetarilor pentru a forma vârfuri rigide. Sandwich prăjiturile cu restul de 1/2 cană de conserve. Înghețați cu amestecul de cremă și apăsați nuca de cocos pe părțile laterale. Sfat pentru Make-Ahead: Faceți prăjiturile, înfășurați bine și păstrați la temperatura camerei până la 2 zile. Faceți glazura și înghețați prăjiturile cu până la 4 ore înainte de servire. La frigider până la 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
ConservăConservă
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista