Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată
Tort de cafea streusel de ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica copt cacao, ou, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort de cafea cu Streusel de ciocolată, Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată, și Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F (325 de grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 8 inci cu fundul scurtat sau pulverizat cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină, zahărul granulat, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea până se amestecă.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați zară, ou și vanilie. Bateți cu mixerul electric la viteză medie 1 minut.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel, cu excepția chipsurilor de ciocolată, cu furculița până când amestecul este sfărâmicios.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 30 de minute.