Berry Mic Dejun Quinoa

Berry Mic Dejun Quinoa
Berry Mic dejun Quinoa ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, semințe de chia, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Mic dejun pentru cină: quinoa caldă cu fructe de pădure, Salată De Boabe De Quinoa, și Salată De Quinoa Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați laptele, iaurtul și semințele de chia până se omogenizează. Împărțiți uniform amestecul între 4 pahare. Lingură 1/4 cană quinoa gătită răcită deasupra stratului de iaurt pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa GătităQuinoa Gătită
Semințe De ChiaSemințe De Chia
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Completați fiecare cu un strat de fructe și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
4
Lăsați să stea 5 minute sau acoperiți și refrigerați peste noapte.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista