Tort De Cafea Streusel
Tortul de cafea Streusel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 578 calorii. Un amestec de smântână, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, și Tort De Cafea Streusel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu împreună și dați deoparte. Într-un castron mic separat, combinați 1/2 cană de zahăr, scorțișoară și nuci. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă de unt și 2 căni de zahăr alb până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, smântână și extract de vanilie.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tava Bundt.
Presărați jumătate din amestecul de nuci deasupra aluatului în tigaie.
Adăugați aluatul rămas și presărați cu ultimul amestec de nuci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.