Tort De Cafea (Literalmente!)

Tort De Cafea (Literalmente!)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că dați tort de cafea (literalmente!) o încercare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 458 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, vanilie, cristale de cafea instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Salată de paste (la propriu), și Snicker-Doodles {literalmente} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făinați două coacere rotundă pans.In un castron mare, amestecați zahărul, făina și 1/4 linguriță de sare. Pune deoparte. Topiți 2 bețișoare de unt într-o oală la foc mediu-mic. În timp ce se topește, adăugați 3 linguri de cafea instant la 1 cană de apă clocotită. Pune deoparte. Odată ce untul s-a topit, adăugați amestecul de cafea în untul din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați-l să fiarbă aproximativ zece secunde, apoi opriți focul. Retrase din circuitul agricol pentru doar o minute.In un castron separat, adăugați zară, ouă, bicarbonat de sodiu și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă până se combină bine.
4
Se toarnă amestecul de unt / cafea în amestecul de făină. Se amestecă ușor amestecul. Scopul aici nu este de a-l amesteca perfect, ci de a răci focul înainte de a adăuga amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se adaugă amestecul de ouă și se amestecă ușor până se combină bine. Apoi se toarnă în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute sau până când este setat.Se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Combinați toate ingredientele de glazură, apoi înghețați tortul. Se răcește o oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista