Tort De Cafea (Literalmente!)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că dați tort de cafea (literalmente!) o încercare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 458 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, vanilie, cristale de cafea instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort de cafea de modă veche-acoperit cu un topping streusel, acest tort de cafea este irezistibil, Salată de paste (la propriu), și Snicker-Doodles {literalmente} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făinați două coacere rotundă pans.In un castron mare, amestecați zahărul, făina și 1/4 linguriță de sare. Pune deoparte. Topiți 2 bețișoare de unt într-o oală la foc mediu-mic. În timp ce se topește, adăugați 3 linguri de cafea instant la 1 cană de apă clocotită. Pune deoparte. Odată ce untul s-a topit, adăugați amestecul de cafea în untul din oală.
Lăsați-l să fiarbă aproximativ zece secunde, apoi opriți focul. Retrase din circuitul agricol pentru doar o minute.In un castron separat, adăugați zară, ouă, bicarbonat de sodiu și vanilie.
Se amestecă până se combină bine.
Se toarnă amestecul de unt / cafea în amestecul de făină. Se amestecă ușor amestecul. Scopul aici nu este de a-l amesteca perfect, ci de a răci focul înainte de a adăuga amestecul de ouă.
Se adaugă amestecul de ouă și se amestecă ușor până se combină bine. Apoi se toarnă în tigăi.
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute sau până când este setat.Se lasă să se răcească complet.
Combinați toate ingredientele de glazură, apoi înghețați tortul. Se răcește o oră înainte de servire.