Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale

Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale
Tort de cafea zmeură-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 366 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Cafea Cu Migdale De Zmeură, Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale, și Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia rotundă sau pătrată de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de lapte, 1/2 cană de unt topit, vanilia, 1/2 linguriță extract de migdale și oul cu sârmă sau lingură până se omogenizează bine. Se amestecă făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Îndoiți ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
ZmeurăZmeură
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați migdalele uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista