Tort de cafea zmeură-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 366 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Cafea Cu Migdale De Zmeură, Tort De Cafea Cu Zmeură-Migdale, și Tort De Cafea Cu Cremă De Brânză Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia rotundă sau pătrată de 9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de lapte, 1/2 cană de unt topit, vanilia, 1/2 linguriță extract de migdale și oul cu sârmă sau lingură până se omogenizează bine. Se amestecă făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea. Îndoiți ușor zmeura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Praf De Copt
Zmeură
Vanilie
Unt
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Presărați migdalele uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când partea superioară este maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.