Tort de cafea cu smântână cu pere și nuci pecan

Tort de cafea cu smântână cu pere și nuci pecan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul de cafea cu smântână cu pere și nuci pecan ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cuburi pere, praf de copt, coaja de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână Cu Pere Și Nuci Pecan, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente în procesor până când nucile sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, amestecați până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 13x9x2 inci. Cerneti faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat ambele zaharuri și bateți până se omogenizează bine. Bateți în ouă, câte 1, apoi coaja de lămâie și vanilia. Amestecați smântâna și laptele într-un castron mic. Bateți în amestec de smântână alternativ cu ingrediente uscate în 3 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți jumătate din aluatul de tort în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se presară jumătate din topping; se acoperă cu pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Se întinde aluatul rămas; se presară cu toppingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți până când partea superioară este maro și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista