Tort de cafea cu scorțișoară
Torta de cafea cu scorțișoară durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 249 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un mic dejun la preț foarte rezonabil. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită îndulcitor fără calorii splenda®, scorțișoară măcinată, înlocuitor de ou și extract de vanilie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Torta de cafea cu nuci de arțar , Covrigi cu scorțișoară cu cremă de brânză cu miere de nuci și Pâine de grâu Simply Amazing cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă antiaderentă cu spray de gătit. Pune deoparte.
Cerneți făina de prăjitură, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol de amestecare de dimensiune medie; puse deoparte. Într-un castron mare, cremă untul cu un mixer electric.
Adaugă SPLENDA® îndulcitor granulat și ou. Bate până se omogenizează.
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia. Se bate scurt pentru a se incorpora.
Adăugați sos de mere și jumătate din smântână. Bate până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină cernut și bateți la viteză medie doar până se omogenizează.
Adăugați smântâna rămasă și amestecați până când se încorporează și aluatul este uniform. Pune deoparte.
Pune 1/4 din aluatul de tort într-un castron mic.
Adăugați zahăr brun și scorțișoară. Se amestecă bine.
Puneți 1/2 din aluatul de prăjitură rămas în tava pregătită. Acoperiți cu umplutură. Învârtiți cu cuțitul. Acoperiți cu aluatul rămas.
Coaceți 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.