Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci

Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci
Tort de cafea cu portocale cu nuci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 457 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 238 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de portocală, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Portocale Cu Nuci, Tort De Cafea Cu Cremă De Nuci, și Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați zahărul granulat, nucile pecan și coaja; pus deoparte. Separați biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
BiscuițiBiscuiți
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aproximativ 3/4 linguriță cremă de brânză în centrul fiecărui biscuit. Îndoiți fiecare biscuit în jumătate peste brânză, apăsând marginile pentru a sigila. Înmuiați biscuiții în unt topit, apoi dragați în amestecul de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
BrânzăBrânză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați biscuiții, cu partea curbată în jos, într-un singur strat în golurile unei tigaie bundt de 12 căni ușor unsă, distanțându-le uniform (nu stivați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Așezați biscuiții rămași în jurul tubului, umplând orice goluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
6
Stropiți orice unt rămas peste biscuiți și presărați cu orice amestec de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
ZahărZahăr
7
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, până se rumenesc. Răsturnați imediat tortul pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Combinați zahărul cofetarilor și sucul de portocale, amestecând bine; stropiți glazura peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista