Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii

Tortul de cafea cu migdale portocalii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 180 de calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de migdale, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Migdale Portocalii, Tort de cafea cu portocale și migdale, și Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, combinați amestecul Bisquick și zahărul.
Adăugați lapte și ou, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și marmelada de portocale. Lingura amestec de linguri uniform peste aluat; se presara uniform cu migdale.
Coaceți timp de 32 până la 37 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a tăia în pene pentru a servi.