Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu migdale portocalii. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de zahăr, lapte, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu portocale și migdale, Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, și Tort De Cafea Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul Bisquick și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați lapte și ou, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și marmelada de portocale. Lingura amestec de linguri uniform peste aluat; se presara uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Cremă De Brânză
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți timp de 32 până la 37 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a tăia în pene pentru a servi.