Tort De Cafea Cu Merișor Cu Capul În Jos

Tort De Cafea Cu Merișor Cu Capul În Jos
Cranberry cu susul în jos tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți curmale, ou, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Cafea Cu Merișor Cu Capul În Jos, Banane Foster cu susul în jos tort de cafea, și Tort De Cafea Cu Boabe De Porumb Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați afine, curmale, nuci și coajă într-un castron. Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă zahărul brun, 2 linguri de suc și scorțișoară; gatiti 3 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
DateDate
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Se toarnă amestecul de zahăr brun în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați uniform amestecul de afine peste amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
AfineAfine
6
Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Așezați zahărul granulat și restul de 6 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Adăugați vanilie și ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
10
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr granulat, începând și terminând cu amestecul de făină. Puneți aluatul peste amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
11
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe o grătar; rulați un cuțit în jurul marginilor exterioare. Inversați tortul pe o farfurie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Stropiți peste tort.
14
Tăiați tortul în pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista