Tort De Cafea Cu Mere

Tort De Cafea Cu Mere
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, tortul cu cafea cu mere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 81 cenți pe porție, veți obține un mic dejun care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 611 calorii. Dacă aveți scorțișoară, lapte de unt, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Laurens Latest. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Mere, și Tort De Cafea Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Pulverizați o tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele uscate împreună. Faceți o fântână în centru și turnați toate ingredientele umede. Începeți încet să amestecați ingredientele umede în uscat și amestecați până când sunt combinate. Aruncați bucăți de mere și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru streusel împreună până când bucățile de unt se găsesc bucăți mici în tot amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Presărați deasupra tortului și coaceți 45-55 de minute sau până când o scobitoare iese curată când este introdusă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Se scoate din cuptor și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Înainte de servire, bateți crema de brânză și margarina împreună până se omogenizează. Se amestecă zahărul pudră, vanilia și laptele până se omogenizează și curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
7
Adăugați laptele încet până când se atinge consistența dorită. Desfaceți tigaia cu formă de arc și așezați tortul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
8
Stropiți cu glazură și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Ingrediente

3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt, tăiat în cuburi de 1/2 inch, răcitunt, tăiat în cuburi de 1/2 inch, răcit11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)0(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1(poate fi sau trece)Măr suplimentar opționalMăr suplimentar opțional0(poate fi sau trece)1 ceapă galbenă medie, tăiată grosier în bucăți egale1 ceapă galbenă medie, tăiată grosier în bucăți egale2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăr decojit și tăiat cubulețe (bucăți de 1/4 inch)măr decojit și tăiat cubulețe (bucăți de 1/4 inch)796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirilapte cu conținut scăzut de grăsimilapte cu conținut scăzut de grăsimi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână cu conținut scăzut de grăsimismântână cu conținut scăzut de grăsimi11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricești de mărimea unei gustări piersicicești de mărimea unei gustări piersici1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt, tăiat în cuburi de 1/2 inch, răcitunt, tăiat în cuburi de 1/2 inch, răcit1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripahare cu unt de arahide, tocate grosierpahare cu unt de arahide, tocate grosier1(poate fi sau trece)Măr suplimentar opționalMăr suplimentar opțional1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)1/3 cana napolitane de vanilie zdrobite fin (aproximativ 10 napolitane)85Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză înmuiatăcremă de brânză înmuiată2(iarnă)unt înmuiat (sau margarină)unt înmuiat (sau margarină)1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirila 2 kiwi mijlocii, decojite și feliatela 2 kiwi mijlocii, decojite și feliate0(poate fi sau trece)acoperire cu bomboane albe, opționalacoperire cu bomboane albe, opțional3(iarnă)lapte sau suficient pentru a face o consistență de geamlapte sau suficient pentru a face o consistență de geam

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de cafea. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista