Tort De Cafea Cu Firimituri Suplimentare
Extra tort de cafea Crumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Extra Crumb Scorțișoară Streusel Smântână Tort De Cafea, Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Tort De Cafea Cu Firimituri Mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de F. F. Ungeți și făinați o tigaie de 9 x 13 inci și puneți - o deoparte.
Pentru a face toppingul: bateți împreună zahărul, sarea, făina și scorțișoara.
Adăugați untul și amestecați până se combină bine și amestecul seamănă cu făina de porumb umedă. Pune deoparte.
Pentru a face umplutura: bateți împreună zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, pudra de cacao și sarea. Pune deoparte.
Pentru a face tortul: în vasul unui mixer cu suport cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zaharurile împreună până se combină bine, aproximativ 4 minute. Bate în vanilie.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând 1 minut după fiecare adăugare. Răzuiți vasul în jos între fiecare adăugare de ou pentru a vă asigura că totul este amestecat corespunzător. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un alt castron mic, amestecați împreună smântâna și laptele. Acesta poate fi un pic cocoloase. E în regulă. La viteză mică, adăugați 1/3 din amestecul de făină în aluat. Pe măsură ce încorporează, adăugați jumătate din amestecul de smântână.
Adăugați încă 1/3 din amestecul de făină și restul amestecului de smântână.
Se amestecă până abia se încorporează și se adaugă făina rămasă. Finalizați încorporarea ingredientelor uscate cu o spatulă pentru a vă asigura că toată făina este bine încorporată.
Întindeți aproximativ jumătate din aluat în tigaia pregătită, împingându-l spre margini cu o spatulă de cauciuc.
Presărați umplutura deasupra aluatului.
Puneți aluatul rămas peste partea superioară a umpluturii și folosiți o spatulă pentru a întinde aluatul peste tigaie. Folosiți un cuțit de unt pentru a învârti ușor umplutura în aluat cu câteva lovituri ușoare.
Presărați toppingul uniform peste aluat și coaceți tortul până se rumenesc și un tester de tort sau o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curat, 55 până la 60 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de servire. Tortul va dura, bine înfășurat, la temperatura camerei timp de 4 până la 5 zile.