Tort De Cafea Cu Brad De Crăciun
Pomul de Crăciun Tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați cireșe confiate, zahăr pudră, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort De Pom De Crăciun, Tort De Pom De Crăciun, și Tort De Cafea De Crăciun.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 375 buc. F. desfaceti aluatul in 2 dreptunghiuri lungi; apasati ferm perforatiile pentru a sigila.
Tăiați fiecare dreptunghi pe lungime în 4 benzi. Răsuciți fiecare bandă de aluat de mai multe ori.
Pe foaia de cookie-uri ungreased, formați forma copacului începând de la vârful copacului. Zigzag răsucite benzi de aluat înainte și înapoi peste foaie cookie, atingând benzi anterioare și de a face copac mai larg spre partea de jos, adăugând benzi ca fiecare este terminat. Se termină cu buclă de aluat în centrul fundului pentru a forma trunchiul. Arborele va fi de aproximativ 8 inci de la vârf la trunchi.
Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și coaja de portocală.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; așezați pe tava de servire.
Într-un castron mic, bateți zahărul pudră și sucul de portocale până când sunt suficient de netede și subțiri pentru a stropi.
Stropiți glazura peste pâine.