Tort De Cafea Cu Banane Pecan
Banana Pecan tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 531 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 870 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan, E Timpul Să Sărbătorim Cu Tort-Tort De Cafea Prăjită Cu Pere Și Pecan, și Tort De Cafea Pecan.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt.
Pentru Streusel: într-un castron mediu, combinați nuci pecan, zahăr brun închis, zahăr, scorțișoară și făină și amestecați pentru a combina.
Adăugați făina și untul topit și amestecați până când are textura nisipului umed. Pune deoparte.
Pentru tort: într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pune deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete bateți untul și zahărul până devin pufoase, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou și bateți pentru a combina.
Adăugați vanilie și iaurt, apoi ingrediente uscate, bătând până când se amestecă împreună. Îndoiți ușor bananele cu o spatulă.
Se toarnă aluatul în tigaie și se netezește blatul. Acoperiți cu amestec de pecan.
Coaceți până când un tester introdus în mijlocul tortului iese curat, 50-60 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se eliberează din tigaia cu formă de arc și se servește.