Tort De Cafea Bisquick Fără Gluten Cu Scorțișoară
Tort de cafea Bisquick fără Gluten, cu scorțișoară, ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de cafea cu dovleac cu Struesel de scorțișoară, Tort de cafea fără Gluten – vârtej de căpșuni sau scorțișoară, și Tort de cafea cu scorțișoară-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia rotundă sau pătrată de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați 1/3 cană Bisquick mix,zahărul brun și scorțișoara.
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios; pus deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele tortului de cafea până se omogenizează.
Se întinde în tigaie; se presară cu topping.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Depozitați bine acoperit.