Tort De Burete Victoria
Tortul cu burete Victoria necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 461 calorii. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Burete Victoria, Tort De Burete Victoria, și Tort De Burete Victoria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 8 inci.
Cerneti faina si praful de copt intr-un bol mediu si dati deoparte.
Cream untul si zaharul impreuna intr-un castron mediu.
Adăugați ouăle, pe rând amestecând bine cu fiecare adăugare. Amestecați încet amestecul de făină cu untul, zahărul și ouăle. Bateți laptele și vanilia până când aluatul este neted.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouă la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bate în vanilie.
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute. Răciți tortul în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți tortul pe o grătar pentru a se răci complet.
Acest tort poate fi servit ca atare, doar praf cu zahăr de cofetari. Alternativ, tăiați tortul pe jumătate orizontal și sandwich straturile împreună cu gem sau cremă.