Tort De Burete Glazurat Cu Ananas
Tortul cu burete glazurat cu ananas este un fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, zahăr pudră, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Rețete similare sunt Tort De Burete Cu Glazură Portocalie, Cozonac cu lămâie cu căpșuni glazurate, și Prajituri Cu Ananas-Caramel.
Instrucțiuni
Cerneti 1/2 cana de zahar si faina impreuna de 3 ori; pus deoparte. Bateți gălbenușurile de ou la viteza mare a unui mixer electric 3 minute sau până când sunt groase și palide.
Adăugați extract de nucă de cocos; bate la viteză medie 3 minute sau până se îngroașă. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a mixerului electric până la spumă. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Presărați amestecul de făină peste amestecul de albuș de ou, 1/4 cană odată; pliați cu atenție. Îndoiți amestecul de gălbenuș de ou și vanilia în amestecul de albuș de ou.
Înveliți fundul unei tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Tigaie inversată; se răcește 40 de minute. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă metalică îngustă; scoateți din tigaie.
Așezați tortul pe o farfurie de servire.
Combinați zahărul pudră și sucul de ananas într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Stropiți peste tortul răcit.