Tort de burete cu Topping de afine
Cozonacul cu Topping de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 176 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de portocale, ouă, zahăr de cofetărie și zahăr. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Tort De Afine Cu Topping De Nucă De Cocos, Tort de cafea cu afine cu Topping de Streussel, și Tort de cafea cu afine cu Topping de firimituri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerneti faina si praful de copt; pus deoparte.
Așezați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă. Preîncălziți cuptorul la 325 CP. Într-un castron mare, bateți gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine gros și de culoare lămâie. Se amestecă în suc de portocale.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de gălbenușuri până se omogenizează bine
Adăugați cremă de tartru în albușurile de ou; cu bătăile curate, bateți la înălțime până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți o pătrime din albușurile de ou în aluat, apoi pliați în albușurile rămase.
Lingurați ușor într-un 10-in negrăsit. tigaie pentru tuburi;neteziți partea superioară.
Coaceți 50-55 de minute sau tortul se întoarce când este ușor atins. Răsturnați imediat tigaia; se răcește complet.
Pentru toppingul de afine, într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și coaja de portocală. Se amestecă sucul de portocale până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă afine.
Pentru toppingul smântânii, într-un castron mare, combinați smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia.
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire;se taie felii.
Se servește cu topping cald de afine și topping de smântână.
Garnisiți cu coajă de portocală, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul cu burete funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "