Tort de burete cu lapte cald al lui Dee
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul de burete cu lapte cald al lui Dee ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Tort de lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (Lazy Daisy Cake), Lapte cald burete tort II, și Tort De Burete Cu Lapte Cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie mare de pâine sau o tigaie cu tub de 10 inci.
Într-o cratiță la foc mediu-mic laptele și untul. Nu fierbeți.
Într-un castron mare bateți ouăle până la culoarea deschisă. Adăugați treptat zahărul în ouă, apoi amestecați făina și praful de copt. Se amestecă laptele fierbinte și untul. Bateți numai până când sunt combinate. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 50 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe un suport de sârmă.