Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de portocale din turtă dulce. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți zahăr brun, ou, tort de turtă dulce și amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce, Budincă de Crăciun din turtă dulce cu sos tare de portocale, și Tort De Budincă De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. în vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), se amestecă amestecul de turtă dulce, 1 cană de apă și oul cu furculița până se omogenizează. Se amestecă energic aproximativ 2 minute, răzuind colțurile frecvent, până se amestecă bine.
Presărați zahăr brun uniform peste aluat.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de apă, sucul de portocale și untul la foc mare, amestecând frecvent, până când amestecul este fierbinte și untul este topit. Se amestecă coaja de portocală. Se toarnă încet peste aluat și zahăr brun (o parte din aluat se va ridica la vârf).
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Scoateți cu grijă din cuptor, deoarece tortul plutește deasupra stratului de budincă (partea superioară a tortului copt va avea fisuri). Se răcește 30 de minute.
Se servește cald cu frișcă.