Tort de budincă de lămâie Meyer cu fructe de pădure proaspete

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Meyer Lemon Buttermilk Pudding Cake cu fructe de pădure proaspete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 280 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de albușuri de ou, fructe de pădure, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de budincă de lămâie Meyer cu fructe de pădure proaspete, Tort de budincă cu lămâie-zară cu fructe de pădure, și Tort de budincă de lămâie cu fructe de pădure proaspete amestecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 8x8x2 inci vas de copt din sticlă. Amestecați zeama, 1/2 cană zahăr, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, făina, untul și sarea în blender până se omogenizează.
Transferați amestecul de zară într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr și bateți până se întărește, dar nu se usucă. Îndoiți ușor amestecul de zară în alb în 3 adaosuri (aluatul va curge).
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului.
Coaceți până când întregul blat este rumenit uniform și tortul se mișcă foarte ușor în centru, dar se simte ușor elastic la atingere, aproximativ 45 de minute.
Scoateți vasul din tigaia de prăjire.
Tort rece complet în vas de copt pe raft. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 3 ore și până la 6 ore. Puneți tortul de budincă în boluri puțin adânci.
Se toarnă cremă în jurul tortului. Sus cu fructe de padure.