Tort De Budincă De Ciocolată-Caramel
Ciocolata-Toffee budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cacao, ulei vegetal, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Smochine Lipicioase Și Ciocolată, Tort Lipicios Cu Budincă De Caramel, și Budincă De Orez Cu Ciocolată Și Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente într-un castron.
Adăugați lapte, ulei și vanilie, amestecând doar până se combină.
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Combinați zahărul brun și 2 linguri de cacao într-un castron mic; presărați uniform peste aluat.
Se toarnă apă fierbinte peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Se scoate din cuptor; se presară cu bucăți de caramel.
Lăsați să stea 15 minute.