Tort De Budincă De Afine Final
Final tort budinca de afine ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 669 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de praf de copt, sare, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Afine, Tort De Budincă De Afine-Arțar, și Tort de budincă cu pere de Caramel și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună cele 6 linguri de unt și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele evaporat. Se amestecă afinele.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Pentru a face sosul de unt fierbinte: într-o cratiță, combinați 1 cană de unt, 2 căni de zahăr și smântână. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul și se lasă să fiarbă timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Serviți felii de tort acoperite generos cu sos de unt fierbinte.