Tort de brânză cremă Fudge Lover
Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 483 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, budincă instantanee de ciocolată și amestec de umplutură de plăcintă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de trufe cu căpșuni Fudge Lover, Cremă De Brânză Vârtej Tort De Ciocolată Fudge, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de brânză cremă de mentă Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și 1 ou cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Lingura de umplere de linguri uniform peste partea de sus a aluat. Folosind cuțitul de masă, turnați umplutura prin aluat.
Coaceți 47 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Întindeți glazura peste tort. A se păstra acoperit la frigider.