Tort De Brânză Caramel-Mere
Caramel-Apple Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 581 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 5 minute. Dacă aveți jeleu de mere, ouă, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Cheesecake Cu Mere Caramel, și Cheesecake Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
Cojiți merele și tăiați-le în pene groase de 1/2 inci. Aruncați împreună mere și 1/3 cană de zahăr brun. Se Topește 1 Lingură. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați amestecul de mere și sotati 5 până la 6 minute sau până când sunt crocante-fragede și aurii. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați împreună firimiturile de cracker de scorțișoară graham și următoarele 2 ingrediente într-un bol mediu până când sunt bine amestecate. Apăsați amestecul pe partea de jos și 1 1/2 inci în sus părți ale unei tigaie de 9 inch springform.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți într-un suport de sârmă și răciți crusta complet înainte de umplere (aproximativ 30 de minute).
Bateți crema de brânză, vanilia și restul de 1 1/3 căni de zahăr brun la viteză medie cu un mixer electric greu până când este amestecat și neted.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită. Aranjați merele peste amestecul de brânză cremă.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute până la 1 oră și 5 minute sau până la setare.
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din părțile laterale ale tigaiei. (Nu îndepărtați părțile laterale ale tăvii.) Se răcește complet pe un suport de sârmă (aproximativ 2 ore). Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Gatiti jeleu de mere si 1 lingurita. apă într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând constant, 2 până la 3 minute sau până când jeleul se topește; periați merele deasupra cheesecake-ului.