Tortul de brunch cu afine este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de albuș de ou, coajă de portocală, iaurt de vanilie din carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Brunch Cu Afine, Tort De Brunch Cu Semințe De Afine-Mac, și Brunch de duminică: tort blintz la cuptor cu sos proaspăt de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Acoperiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit; tapetați cu pergament sau hârtie de ceară. Acoperiți fundul și părțile laterale cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați zahărul granulat și untul; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ou și albuș de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Combinați zeama, sucul de portocale, coaja de lămâie și 1 linguriță de vanilie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Îndoiți în 1 1/2 căni de afine. Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Combinați zahărul turbinado și nucșoara într-un castron mic; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado Zahăr
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Coaceți la 350 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Combinați smântâna, 1 linguriță de vanilie și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
13
Serviți tortul cald sau la temperatura camerei cu amestec de smântână și afine.