Tort De Bomboane Cu Nucă De Cocos
Coconut Candy Bar tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 591 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte condensat, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată-Nucă De Cocos, Coconut-Candy Bar Brownies, și Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Loc 4 oz. ciocolată și 1/2 cană de unt într-un castron mare cu microunde. Cuptor cu microunde la înălțime 1 până la 1-1 / 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se amestecă în zahăr.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare adăugare până se omogenizează bine.
Adăugați vanilie; se amestecă bine.
Adăugați 1/3 cană de făină, bicarbonatul de sodiu și sarea; bate bine.
Adăugați restul de 1-1 / 3 căni de făină alternativ cu apa, amestecând până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 13x9 inci.
Coaceți 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe grătar.
Se amestecă nuca de cocos și laptele condensat îndulcit până se omogenizează bine; se întinde peste tort. Cuptor cu microunde frișcă și 2 linguri. unt în castron mare cu microunde la 2 min.; se amestecă . Cuptor cu microunde încă 30 sec. sau până când amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați restul de 10 oz. ciocolată; se amestecă până când ciocolata este complet topită. Se răcește până când amestecul are consistența dorită de împrăștiere, amestecând frecvent.
Lăsați să stea până când stratul de ciocolată este ferm.