Friptură mexicană mai ușoară

Friptură mexicană mai ușoară
Reteta Lighter Mexican Meatloaf se poate face in aproximativ 1 ora si 5 minute. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 337 de calorii, 32 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 155 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați sos de enchilada, fasole neagră, amestec de condimente pentru taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Chifteluțe sau Chifteluțe mai sănătoase, mai ușoare, cu carne mexicană și chifteluță mexicană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, amestecați curcanul măcinat, puiul măcinat, fasolea neagră, porumbul, ardeiul verde, salsa, condimentele pentru taco, pesmetul și albușurile de ou până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Formați amestecul într-o formă de pâine și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se toarnă jumătate din sosul de enchilada peste chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți din cuptor și turnați sosul rămas peste pâine. Reveniți la cuptor și gătiți până când friptura de carne nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, încă 10 până la 15 minute. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne ar trebui să indice cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Taiati si serviti cu sos de tigaie lingura peste felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Friptura funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista