Tort Blackout ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 763 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cacao, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Noul Tort Brooklyn Blackout, Tort De Ciocolată Blackout, și Tort De Blackout Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 cană de lapte cu 2 linguri de zahăr într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un bol de amestecare, combinați zahărul rămas cu sare, cacao și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Bateți restul de 1/2 cană de lapte neîncălzit. Amestecați treptat laptele fierbinte și puneți întregul amestec înapoi în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se încălzește, la foc mediu, amestecând, până când amestecul se îngroașă și începe să buleze.
5
Bateți oul și gălbenușul de ou și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți de pe foc și bateți în ciocolată și unt tocate. Când ambele sunt topite, strecurați budinca printr-o strecurătoare cu plasă fină și răciți. Acoperiți cu plastic și rezervați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor 2 tigăi de tort (8 inci) și aliniați cu pergament. Ungeți pergamentul și tăvile de făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Cerneti impreuna faina, cacao, bicarbonat de sodiu, praf de copt si sare. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
9
Într-un mixer cu un atașament de bici, bateți ouăle și zahărul până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți în ulei vegetal. Alternativ, adăugați ingrediente uscate cu lapte de unt, răzuind vasul o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Coji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Adăugați cafeaua și vanilia pentru a forma un aluat subțire. Împărțiți între tigăile de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
11
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, aproximativ 40 până la 45 de minute. Se răcește în tigaie timp de 15 minute. Inversați pe rafturile de răcire, îndepărtați hârtia și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Când se răcește, împărțiți fiecare tort în jumătate cu un cuțit de tăiat zimțat. Rezervați 1 strat pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Întindeți stratul inferior cu jumătate din budinca de ciocolată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Așezați al doilea strat deasupra și întindeți cu budinca rămasă. Sus cu ultimul strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
15
Pentru a face glazura: peste un cazan dublu, topiți ciocolata cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
16
Se ia de pe foc, se amestecă cafeaua preparată, siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Preparată
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
17
Așezați glazura peste o baie de gheață și răcoriți, amestecând des până când amestecul are o consistență moale, dar tartinabilă. De lucru rapid, gheață părțile laterale și partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
18
Într-un procesor de alimente, pulsați cookie-urile în firimituri. Apăsați firimiturile pe părți și partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
19
Serviți tortul la temperatura camerei. Dacă țineți mai mult de 2 ore, păstrați la frigider până la 48 de ore, dar aduceți la temperatura camerei înainte de servire.