Tort De Bezea Cu Rubarbă

Tort De Bezea Cu Rubarbă
Tortul cu bezea de rubarbă durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Tort de rubarbă German cu bezea, Tort de rubarbă German cu bezea, și Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, într-un alt castron, unt de cremă și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați gălbenușurile de ou, laptele și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Adăugați vanilie în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se întinde uniform pe aluat, etanșând marginile pe părțile laterale ale tigăilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Presărați nuci deasupra unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se coace la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se rumeneste. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați straturile astfel încât partea de bezea să fie sus; se răcește complet.
10
Pentru umplere, combinați rubarba și zahărul într-o cratiță mare; lăsați să stea 30 de minute. Gatiti la foc mic timp de 20 de minute sau pana cand rubarba este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se ia de pe foc; se amestecă untul, coaja de portocală și coriandrul. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Într-un castron, bateți frișca până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în 1 cană de umplutură de rubarbă. Refrigerați umplutura rămasă pentru o altă utilizare. Pentru a asambla, așezați tortul simplu, cu bezea în sus pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se întinde cu umplutură;se acoperă cu tort cu nuci. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista