Tort De Bezea Cu Rubarbă
Tortul cu bezea de rubarbă durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 193 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr, făină de tort și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Tort de rubarbă German cu bezea, Tort de rubarbă German cu bezea, și Plăcintă Cu Bezea De Rubarbă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Între timp, într-un alt castron, unt de cremă și zahăr.
Adăugați gălbenușurile de ou, laptele și vanilia; se amestecă bine.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de cremă (aluatul va fi gros).
Așezați în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Adăugați vanilie în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă.
Se întinde uniform pe aluat, etanșând marginile pe părțile laterale ale tigăilor.
Presărați nuci deasupra unei tigaie.
Se coace la 350 CP timp de 30-35 minute sau pana se rumeneste. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Așezați straturile astfel încât partea de bezea să fie sus; se răcește complet.
Pentru umplere, combinați rubarba și zahărul într-o cratiță mare; lăsați să stea 30 de minute. Gatiti la foc mic timp de 20 de minute sau pana cand rubarba este frageda, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, coaja de portocală și coriandrul. Se răcește complet.
Într-un castron, bateți frișca până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în 1 cană de umplutură de rubarbă. Refrigerați umplutura rămasă pentru o altă utilizare. Pentru a asambla, așezați tortul simplu, cu bezea în sus pe o farfurie de servire.
Se întinde cu umplutură;se acoperă cu tort cu nuci. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.