Tort De Bezea Cu Alune De Malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tort de bezea cu alune de malț. Această rețetă face 6 porții cu 937 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, bile de lapte malț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bezea Torte, Înghețată Bezea Torte, și Candy Bar Bezea Torte.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți la 250 F. urmați două cercuri de 8 inci pe 2 foi separate de hârtie pergament. Răsturnați (astfel încât cerneala să fie pe fund) și așezați-o pe foi de copt.
Pulsați alunele și 2 linguri de zahăr în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Se transferă în castron, se aruncă cu lapte praf malț și se lasă deoparte.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru în vasul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici (Vezi nota). Bateți la viteză medie mare până la vârfuri moi. Adăugați încet zahărul rămas și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 3 minute. Bateți în sare.
Scoateți din mixer și pliați ușor amestecul de alune în 3 loturi până când se combină (nu amestecați prea mult). Lingurați bezea într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf de 1/2 inch. Începând din centrul fiecărui cerc, țeavă într-o mișcare spirală pentru a forma o bezea în formă de disc, păstrându-se la aproximativ 1/2 inch de margine (Vezi nota). Ar trebui să aveți suficientă bezea pentru a completa cele 4 discuri.
Se introduce la cuptor și se coace până se usucă complet, aproximativ 2 ore. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până când este gata de asamblare.
Încălziți ciocolata și smântâna într-un castron rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte, amestecând ușor, până când s-a topit. Puneți deoparte (sau răciți) până când este suficient de ferm pentru a se răspândi.
Pentru a asambla torte, așezați o bezea pe farfuria de servire, cu partea de sus în sus.
Întindeți 1/4 cană ganache pe bezea. Continuați să stratificați bezea și ganache, folosind ganache rămas pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale ale torte.
Se ornează cu bile de lapte malț. Se răcește pentru a seta, cel puțin 2 ore. Folosiți un cuțit fierbinte și umed pentru a tăia felii.