Tort De Bezea Cu Alune De Malț

Tort De Bezea Cu Alune De Malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tort de bezea cu alune de malț. Această rețetă face 6 porții cu 937 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, bile de lapte malț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bezea Torte, Înghețată Bezea Torte, și Candy Bar Bezea Torte.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți la 250 F. urmați două cercuri de 8 inci pe 2 foi separate de hârtie pergament. Răsturnați (astfel încât cerneala să fie pe fund) și așezați-o pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pulsați alunele și 2 linguri de zahăr în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Se transferă în castron, se aruncă cu lapte praf malț și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați albușurile de ou și crema de tartru în vasul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici (Vezi nota). Bateți la viteză medie mare până la vârfuri moi. Adăugați încet zahărul rămas și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 3 minute. Bateți în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți din mixer și pliați ușor amestecul de alune în 3 loturi până când se combină (nu amestecați prea mult). Lingurați bezea într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf de 1/2 inch. Începând din centrul fiecărui cerc, țeavă într-o mișcare spirală pentru a forma o bezea în formă de disc, păstrându-se la aproximativ 1/2 inch de margine (Vezi nota). Ar trebui să aveți suficientă bezea pentru a completa cele 4 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se introduce la cuptor și se coace până se usucă complet, aproximativ 2 ore. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până când este gata de asamblare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Încălziți ciocolata și smântâna într-un castron rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte, amestecând ușor, până când s-a topit. Puneți deoparte (sau răciți) până când este suficient de ferm pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a asambla torte, așezați o bezea pe farfuria de servire, cu partea de sus în sus.
9
Întindeți 1/4 cană ganache pe bezea. Continuați să stratificați bezea și ganache, folosind ganache rămas pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale ale torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Se ornează cu bile de lapte malț. Se răcește pentru a seta, cel puțin 2 ore. Folosiți un cuțit fierbinte și umed pentru a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bile De Lapte MalțBile De Lapte Malț
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista