Tort De Banane-Pecan Cu Glazură De Caramel

Tort De Banane-Pecan Cu Glazură De Caramel
Tortul de banane-Pecan cu glazură de Caramel necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 673 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan, extract de vanillan, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de lire cu unt cu glazură de Caramel sărat, Caramel Pecan Pound Tort, și Tort De Lire Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 1/2 căni de unt și cremă de brânză la viteză medie cu un mixer rezistent la 6 minute sau până când este cremos. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă mâncarea pentru copii cu banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina și praful de copt; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia și 1 2/3 căni de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 40 de minute sau până când o culegere lungă de lemn sau o frigăruie introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie și răciți pe suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Combinați zahărul brun, 1/2 cană de unt și laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând continuu, 3 minute sau până când zahărul se dizolvă. Se amestecă 2 linguri de nuci pecan; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Serviți glazura stropită peste tort sau pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Notă: cu aproape 10 căni de aluat, această rețetă face o prăjitură de 4 inci înălțime. Dacă nu dețineți un mixer cu suport rezistent, asigurați-vă că utilizați cel puțin un bol de 3 1/2 litru pentru a-l pregăti. Când alegeți o tigaie pentru coacere, utilizați un tubepan de 10 inci care are cel puțin 4 inci înălțime. Pentru a testa coacerea, este necesar să folosiți o bucată lungă de lemn sau o frigăruie pentru a ajunge până la fundul tortului. Tortul poate apărea făcut în partea de sus și atunci când este testat cu o scobitoare, dar totuși nu se face mai adânc în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista