Tort De Aur Nectarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Nectarine Golden Cake. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 265 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Nectarin Cu Susul În Jos, Tort Nectarine Cu Susul În Jos, și Tort De Nectarine Condimentat.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tigaie cu formă de arc cu unt ușor.
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea.
Bateți untul și 3/4 cană de zahăr cu un mixer electric până devin palide și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în extracte. La viteză mică, amestecați amestecul de făină până când se combină.
Întindeți aluatul uniform în tigaie, apoi împrăștiați nectarinele deasupra. Se amestecă nucșoara și restul de 1/2 lingură de zahăr și se presară deasupra.
Coaceți până când tortul este maro auriu și blatul este ferm, dar fraged când este ușor atins (tortul se va ridica peste fructe), 45 până la 50 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute.
Scoateți partea tigaiei și răciți-o pentru a se încălzi.