Tort de afine și făină de porumb cu sos de topping Caramel-nuc
Tort de afine și făină de porumb cu sos de topping Caramel-nuc ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 861 calorii, 8g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,46 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praf de copt, extract de vanilan, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort de afine și făină de porumb cu sos de topping Caramel-nuc, Plăcintă de afine-portocală cu Topping de streusel din făină de porumb, și Tort de dovleac cu sos de nucă de Caramel.
Instrucțiuni
1
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, făina de porumb, praful de copt, sarea și coaja de portocală. Măsurați 3 linguri de amestec de făină într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Portocala
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați afinele tocate și aruncați până când sunt acoperite. Folosind un mixer de suport echipat cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute. Bateți în extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Afine
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
4
Adăugați gălbenușurile de ou și ouăle întregi, câte 1 pe rând. Se adaugă treptat amestecul de făină și se amestecă până se încorporează. Folosind o spatulă, pliați ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Ouă
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți până când tortul este maro auriu și un tester de tort introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 40 de minute. Se răcește timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți tortul din tigaie și transferați-l într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
8
Tăiați tortul în pene, aranjați pe un platou de servire și serviți cu sosul de nucă de Caramel. (Tortul se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș într-un recipient din plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci
Sos
9
Într-o cratiță medie, amestecați împreună smântâna, zahărul brun și untul la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se amestecă nucile și sarea de mare, dacă se utilizează. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.