Tort De Afine-Lămâie

Tort De Afine-Lămâie
Tortul cu afine-lămâie este un fără lactate desert. O porție conține 281 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort, coaja de lămâie, glazura de vanilie bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de făină de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit, și Tort de cafea cu afine-lămâie cu glazură de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați ușor fundul doar a două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind ouă întregi și adăugând coaja de lămâie cu apă și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
OuăOuă
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
4
Întindeți umplutura de plăcintă de 2/3 cană peste strat. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț cu glazură, construind o margine ușoară în partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GlazuraGlazura
5
Întindeți umplutura de plăcintă de 2/3 cană deasupra tortului până la marginea mată. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista