Tort De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de afine. O porție conține 743 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 39 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, zahăr de cupă de la calibru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Afine, Tort de crumble cu caise și afine, și Tort de afine din bucătăria primitoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 cm. C/160 cm. C. ventilator / 350 cm. f / marca de gaz
Ungeți părțile laterale ale unei forme de arc de 25 cm sau a unei forme de tort cu fund liber și tapetați baza cu hârtie de copt
Bateți untul și zahărul împreună până când sunt palide și pufoase.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți bine. Bateți iaurtul, apoi adăugați făina cernută, praful de copt și bicarbonatul de sodiu și amestecați ușor până se combină. (Amestecul va avea o consistență foarte groasă.)
Se întinde în forma pregătită, se presară cu afine și apoi se presară toppingul de crumble deasupra.
Coaceți aproximativ 50-60 de minute până când tortul este auriu și o frigăruie de lemn introdusă în mijloc iese curată. Stați timp de 15 minute înainte de a ieși din staniu, apoi lăsați să se răcească înainte de tăiere. A se păstra într-un recipient etanș.
Așezați toate ingredientele uscate într-un bol mare de amestecare și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați untul topit cu o lingură de lemn până se combină uniform.