Tort de 35 de ani

Tort de 35 de ani
Tortul de 35 de ani durează aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 264 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, extract de vanillan, făină de tort și ulei vegetal răspândit. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort de colibri de 35 de ani, Tort Aniversar, și Jardiniere Mr. Peanut " tort de 100 de ani.

Instrucțiuni

1
Acoperă un 20-in. x 14-în. servire bord cu folie cadou, taping wrap la partea din spate a bord. Acoperiți placa învelită cu celofan transparent în același mod; pus deoparte. Linia doi unsă și făinată 13-in. x 9-în. tigăi de copt cu hârtie cerată; Ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Pentru primul strat de tort, într-un castron mare, smântână 1 cană plus 2 linguri de unt, jumătate din crema de brânză și 2-1/4 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați 6 ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în 3/4 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Adăugați 2-1 / 4 căni de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
5
Se toarnă într-o tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se coace la 325 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă. Repetați pentru al doilea strat de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Pentru glazură, într-un castron mare, smântână unt până la lumină și pufos. Bateți zahărul și vanilia cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
9
Folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile de prăjituri, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
10
Așezați un strat de tort pe placa acoperită. Frost top cu 1-1 / 2 cupe glazura; răspândirea Zmeura de umplere în termen de 1/2 în. de margini. Sus cu stratul rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
11
Pentru plapuma fondantă, într-un castron mare al unui mixer cu suport greu, uleiul vegetal cremă se întinde până când este ușor și pufos. Bateți zahărul cofetarilor până se sfărâmă. Bateți treptat în sirop de porumb la viteză mică (amestecul va fi rigid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
12
Pe o suprafață de lucru prăfuită cu zahăr de cofetari, întindeți fondantul într-un 10-1/2-in. pătrat; tăiați 1/4 in. din toate părțile cu o roată de patiserie canelată. Referindu-ne la Fig. 1, utilizați marginea dreaptă a unei rigle pentru a forma o linie paralelă de 1/4 in. de la fiecare margine canelată apăsând ușor în jos pentru a face indentări superficiale. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
La 8 PruneLa 8 Prune
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
13
Scor o linie paralelă 1 în. de la ultima linie de pe fiecare parte. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
14
Referindu-ne la Fig. 4, utilizați rigla pentru a forma patru 5-in. pătrate. Scor o linie paralelă 1 în. din fiecare parte a celor două linii care se intersectează în centrul pilotei. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
15
Faceți un pătrat diagonal (aproximativ 1-3/4-in.) în centrul fiecărui pătrat mai mare. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
16
Poziționați cu atenție plapuma fondantă în diagonală peste tort, drapând capetele pe laturi, ca în Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
17
Cu colorant alimentar și o pensulă curată, vopsiți pătratele de pilotă teal și visiniu; ștergeți ușor cu prosoape de hârtie. Vezi Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
18
Blatul matlasat cu fondant finit ar trebui să arate ca Fig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
19
Pentru heart topper, într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane albe; se amestecă până se omogenizează. Se răcește ușor. Pe hârtie cerată, desenați un 2-in. inima. Țeavă bomboane de acoperire de-a lungul marginea inimii; lasa sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
20
Răspândiți stratul de bomboane rămas în interiorul inimii; neteziți cu o spatulă și lăsați să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
21
Vopsiți inima visiniu; ștergeți ușor cu prosoape de hârtie și lăsați să se usuce. Acoperire cu bomboane de țeavă de-a lungul marginilor interioare ale inimii; țeavă "35" în interiorul inimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
22
Lasă să se usuce. Cu un cuțit ascuțit, face o fantă în interiorul colț de tort; introduceți inima topper.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista