Tort Curcubeu cu Nori
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Rainbow Cake with Clouds. O porție conține 246 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 16 și costă 88 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură, extract de vanilie, violet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt prăjitura cu migdale curcubeu , păstrăvul curcubeu prăjit și păstrăvul curcubeu cu piure de mazăre de busuioc .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325°. Unge și făină un 10 inchi. tigaie cu tub canelat. Pregătiți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Transferați 1-1/3 căni de aluat în tava pregătită; răspândit uniform.
Scoateți încă 2 linguri de aluat într-un castron mic; rezervaţie.
Împărțiți aluatul rămas în șase boluri separate, colorând fiecare cu colorant alimentar pentru a obține următoarele: 2 linguri de aluat violet, 1/4 cană aluat albastru, 1/3 cană aluat verde, 1/2 cană aluat galben, 2/3 cană aluat portocaliu , iar aluatul rămas roșu.
Umpleți șase pungi mici de plastic sigure pentru alimente cu un aluat de culoare diferită.
Tăiați o gaură mică într-un colț al pungii roșii pentru aluat; treceți un inel larg pe aluatul alb până la 1/2 inch de marginile tigaii. Puneți un inel de portocală în mijlocul inelului roșu, lăsând ceva roșu vizibil pe fiecare parte. Repetați prin trecerea culorilor rămase în mijlocul stratului anterior, în ordinea culorilor curcubeului. (Fiecare inel va fi mai îngust decât stratul anterior.) Umpleți o pungă cu aluat alb rezervat; conductă numai peste inelul violet.
Coaceți 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în tigaie pe un grătar.
Scoateți tortul din tavă; pune pe o farfurie de servire. Intr-un castron batem smantana pana incepe sa se ingroase.
Adăugați zahărul de cofetă și vanilia; bate pana se formeaza varfuri moi.
Serviți prăjitura cu nori de frișcă.