Pesto-Dip De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pesto-vinete. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 199 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Sandwich Cu Vinete Pesto.
Instrucțiuni
Clătiți vinetele; tăiați și aruncați capătul tulpinii. Clătiți și roșii de bază.
Tăiați ambele în felii de 1/2 inch.
Ungeți ambele părți ale fiecărei felii cu ulei de măsline.
Așezați feliile de vinete și roșii într-un singur strat pe două foi de copt. Se fierbe la 6 inci de la căldură (câte o foaie pe rând), întorcând feliile cu o spatulă largă, până când vinetele se rumenesc pe ambele părți și roșiile sunt moi, aproximativ 10 minute în total pe foaie.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Într-un robot de bucătărie, învârtiți busuiocul și usturoiul până se toacă mărunt.
Adăugați vinetele și roșiile și pulsați până când legumele sunt tocate grosier.
Lingurați într-un castron și amestecați sucul de lămâie și sarea și piperul după gust.
Garnisiți partea superioară a scufundării cu brânză feta și serviți cu pâine pita pentru scufundare (Vezi nota de mai sus) sau acoperiți scufundarea și răciți până la 1 zi.