Tort cu vârtej de vanilie și semințe de mac

Tort cu vârtej de vanilie și semințe de mac
Tortul cu vârtej de vanilie și semințe de mac este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest desert are 570 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 397 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită făină de burete, unt, unt și extract de vanillan. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Gogoși cu semințe de mac de lămâie cu glazură de vanilie, Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), și Mini Cupcakes câștigătoare cu nucă de cocos cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramel de semințe de in și Mac și trandafiri organici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, drojdia, zahărul, laptele, ouăle și sarea de linguriță într-un mixer independent prevăzut cu un cârlig de aluat și amestecați timp de 5 minute sau vârful într-un castron mare și amestecați cu mâinile timp de 10 minute aluatul ar trebui să arate destul de lipicios în această etapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul, puțin câte puțin, amestecând după fiecare adăugare, până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Se amestecă încă câteva minute până se omogenizează.
4
Transferați într-un vas curat, uns, acoperiți cu o foaie de folie alimentară unsă și lăsați să crească timp de 3 ore la temperatura camerei (undeva rece, altfel untul din aluat va începe să se topească), apoi transferați la frigider și lăsați peste noapte (puteți folosi aluatul imediat, dar aroma nu va fi la fel de bună).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Sfatuiti migdalele intr-o tigaie mare si prajiti cateva minute pana incep sa se rumeneasca, apoi adaugati semintele de mac si prajiti inca cateva minute pana cand sunt aromate. Se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Răsturnați semințele și nucile răcite într-un robot de bucătărie cu untul, vanilia și mierea și bateți până la o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Dacă folosiți aluat din frigider, îndepărtați cel puțin 3 ore (sau până ajunge la temperatura camerei) înainte de utilizare. Ungeți cu generozitate o cutie mare de Bundt cu unt (a noastră are o capacitate de 2,5 litri). Înclinați aluatul pe suprafața de lucru și frământați ușor pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Rulați aluatul într-un dreptunghi, aproximativ 35 x 45cm, și întindeți untul de semințe de mac pe toată suprafața. Pornind de la una dintre laturile lungi, rulați aluatul strâns. Cu partea cusăturii orientată în sus, așezați aluatul în cositorul Bundt în formă de inel, introducând un capăt în celălalt. Acoperiți cositorul cu folie alimentară unsă și lăsați să crească timp de 30-40 de minute sau până când se umple aproximativ de cositor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De SemințeUnt De Semințe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Descoperiți și coaceți timp de 35 de minute până se rumenesc. Între timp, pentru glazură, amestecați zahărul glazurat și vanilia cu 2 lingurițe de apă. Întoarceți tortul pe o grătar și periați-l peste tot cu glazura de vanilie continuați să-l stratificați până când este epuizat. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista