Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale

Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale
Tortul cu unt rumenit de mere-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 713 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, înghețata vanillan, migdalele tăiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale, Tort de mere cu glazură de unt rumenit, și Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1 1/2 căni de unt și amestecați des până când particulele solide din lapte se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până la cald, 15 până la 20 de minute (sau cuibați tigaia în apă rece și amestecați des, 5 până la 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți 3/4 cană migdale mărunțite într-o pulbere fină (sau grătar fin cu o răzătoare de nuci); răzuiți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
RăzătoareRăzătoare
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Răspândiți restul de 1 cană de migdale tăiate într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când migdalele tăiate se rumenesc, 6 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
6
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
7
Pentru a bol cu migdale măcinate, adăugați migdale prăjite, zahăr și 1 1/4 căni făină. Se amestecă bine. Răzuiți untul topit cu toate particulele rumenite în castron; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
(23)(23)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Adăugați albușurile de ou, coaja de lămâie și coaja de portocală. Bateți cu un mixer la viteză medie, răzuind bolul des, până când aluatul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Adăugați merele tocate și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
10
Unt și făină o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă. Răzuiți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți într-un cuptor 325 (cuptor cu convecție 300) până când tortul se rumenesc, ferm în centru atunci când este apăsat ușor și începe să tragă din părțile laterale, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Lăsați tortul să stea în tigaie pe un suport cel puțin 20 de minute sau până se răcește, aproximativ 1 oră. Glisați un cuțit cu lamă subțire între tortul cald sau rece și janta de tigaie; îndepărtați janta. Puneți tortul pe o farfurie cu margini și, dacă doriți, turnați aproximativ 1/2 cană de sos cald de caramel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se taie în pene; se servește cu linguri de înghețată și sos de caramel rămas pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista