Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale
Tortul cu unt rumenit de mere-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 713 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, înghețata vanillan, migdalele tăiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale, Tort de mere cu glazură de unt rumenit, și Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1 1/2 căni de unt și amestecați des până când particulele solide din lapte se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până la cald, 15 până la 20 de minute (sau cuibați tigaia în apă rece și amestecați des, 5 până la 8 minute).
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți 3/4 cană migdale mărunțite într-o pulbere fină (sau grătar fin cu o răzătoare de nuci); răzuiți într-un castron mare.
Răspândiți restul de 1 cană de migdale tăiate într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când migdalele tăiate se rumenesc, 6 până la 12 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Pentru a bol cu migdale măcinate, adăugați migdale prăjite, zahăr și 1 1/4 căni făină. Se amestecă bine. Răzuiți untul topit cu toate particulele rumenite în castron; se amestecă.
Adăugați albușurile de ou, coaja de lămâie și coaja de portocală. Bateți cu un mixer la viteză medie, răzuind bolul des, până când aluatul este bine amestecat.
Adăugați merele tocate și amestecați pentru a amesteca.
Unt și făină o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă. Răzuiți aluatul în tigaie.
Coaceți într-un cuptor 325 (cuptor cu convecție 300) până când tortul se rumenesc, ferm în centru atunci când este apăsat ușor și începe să tragă din părțile laterale, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.
Lăsați tortul să stea în tigaie pe un suport cel puțin 20 de minute sau până se răcește, aproximativ 1 oră. Glisați un cuțit cu lamă subțire între tortul cald sau rece și janta de tigaie; îndepărtați janta. Puneți tortul pe o farfurie cu margini și, dacă doriți, turnați aproximativ 1/2 cană de sos cald de caramel deasupra.
Se taie în pene; se servește cu linguri de înghețată și sos de caramel rămas pentru a adăuga după gust.