Tort Cu Unt Phila

Tort Cu Unt Phila
Tortul cu unt Phila ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 20. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 276 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, extract de vanillan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Ușor De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit, Cel Mai Bun Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit, și Tort De Unt Cu Glazură De Unt Rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană zahăr alb, scurtare și 1/4 linguriță sare. Bateți oul și amestecați timp de un minut sau până se amestecă bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
SareSare
OuăOuă
2
Se dizolvă drojdia în laptele cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
3
Adăugați amestecul de lapte și drojdie, vanilie și 2 1/2 căni de făină în amestecul de scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
LapteLapte
4
Se amestecă timp de 3 minute cu un cârlig de aluat sau cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întoarceți aluatul pe o placă înmuiată și frământați timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați aluatul într-un vas de dimensiuni medii ușor uns, acoperiți și puneți-l într-un loc cald pentru a crește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
În timp ce aluatul este în creștere pregăti topping unt lipicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
8
Combinați restul de zahăr, unt și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
9
Adăugați oul și siropul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
OuăOuă
10
Se amestecă până se combină.
11
Adăugați făina, apa și vanilia și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
12
Ungeți două tigăi de copt pătrate de 9x9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Împărțiți aluatul în două bucăți și puneți-le în tigăile pregătite. Strângeți marginile la jumătatea părților laterale ale tigăilor pentru a împiedica toppingul să curgă dedesubt. Cu o furculiță poke întregi în el partea de jos a aluatului. Împărțiți toppingul în două părți egale și întindeți aluatul în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Lăsați prăjiturile să stea 20 de minute.
15
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Coaceți prăjiturile timp de 30 de minute. Nu coaceți prea mult, toppingul ar trebui să rămână lipicios. După ce prăjiturile s-au răcit, presărați blaturile cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista